Förra veckan var det dax för ännu en setup i Stockholm. Det är så roligt att se hur hela laget kämpar och utvecklas från gång till gång.
Jag kom hem på tisdagskvällen bara för att packa om och åka tillbaka till Stockholm och Bak- och Chokladfestivalen på onsdagen. Årets konditor skulle utses och jag satt med i juryn. Det blir mycket resor och det dåliga samvetet nyper mig konstant över att jag måste vara ifrån min familj så mycket.
Till min stora glädje kunde familjen följa med upp till festivalen så vi fick umgås lite. Det var roligt att se hur fin mässa Tony Olsson och Magnus Johansson hade arrangerat! http://www.chokladfestivalen.se
Det var en fokuserad jury som hade ett svårt arbete med att utse en vinnare.
Jag och Jan Danielsson satt i Metodjuryn vilket var fantastiskt roligt. Jag och Jan jobbade tillsammans på NK Bageri för 17 år sedan och han är en fantastisk yrkesman som jag har lärt mig mycket av. Magnus Johansson ser mycket glädjande till att Jannes och mitt blodsocker håller sig på topp!
Här ser vi en av deltagarna Per Bäckströms färdiga bord.
Vinnaren blev dock duktiga Sara Aasum Hultberg med följande motivering: ”I en tidspressad insats utmanades teknik och yrkeskunskap, som ändå visade upp perfektion. Med fantastiska smaker togs gräddbakelsen till en ny nivå och de eleganta petit fourerna imponerade på juryn.”
You must be logged in to post a comment.